Придбання кореня імбиру - чудова ідея у холодну пору року! Можливо, це один із найбільш легких, дешевих і доступних засобів не лише зміцнити імунітет, але й нормалізувати травлення. Разом із тим, потрібно правильно заварювати цей суперкорисний чай.

Читайте Знай в Google News!

Імбир важливий для китайської культури ще з 6 століття до нашої ери. У той час його називають “рогатим корінцем”. Інша популярна назва - “вогонь життя”: погодьтеся, надзвичайно влучно.

Імбир, фото:  foodclean.ru
Імбир, фото: foodclean.ru

Важливо правильно обрати імбир. Він мусить бути гладеньким, пружним, без тріщин. Одне з найголовніших правил при приготуванні цього корінця: очищувати його варто лише перед приготуванням чаю. Зберігати корінець варто в холодильнику, загорнутим у харчову плівку. Термін зберігання близько двох тижнів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ніколи не заливайте корінь окропом. Його треба натерти на дрібній терці, додати трішки меду чи лимона, а вже потім залити гарячою водою. Дайте настоятися хвилин 15, потім розливайте у чашки і насолоджуйтеся. Це класичний рецепт імбирного чаю, проте не варто обмежуватися лише ним. Ви можете додати: корицю, апельсин, м'яту, обліпиху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, оладки з кабачків з сиром і часником: чудове поєднання простих продуктів в швидкому рецепті.

Як повідомляв Знай.uа, ваші рідні не зможуть відірватися від цієї смакоти: швидкий рецепт закуски з баклажанів.

Знай.uа писав, несподіваний рецепт ароматного хліба від судді "МастерШеф" Литвинової: за вуха не відтягнеш.