Десерт "Неженка" стане улюбленим зимовим ласощами дітей. Завдяки закатці воно буде завжди під рукою і ви зможете порадувати рідних смачним блюдом навіть в саму непогожу погоду.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- 5 кг. яблук
- 1 банка згущеного молока
- 0.5 склянки цукру
- 1 склянка води
Приготування:
Яблука помити, дати стекти воді, потім очистити їх від шкірки і сердцевінкі розрізавши на 4 частини, порізати шматочками.
На дно посуду в якій будете варити влити воду (бажано взяти каструлю з товстим дном, щоб пюре не пригоріло), укласти яблука, накрити кришкою і варити на повільному вогні поки яблука не стануть дуже м'якими (приблизно хвилин 30).
Потім вимкнути вогонь і яблука ретельно розім'яти в пюре, можна занурювальним блендером, або просто товкачем розім'яти.
У яблучне пюре всипати цукор, перемішати і довести до кипіння, влити згущене молоко, розмішати, довести до кипіння і варити іноді помішуючи 5 хвилин (стежте щоб пюре не пригоріло!).
Готове пюре розкласти по стерильним баночках і закупорити прокип'яченими кришками. Укутати і залишити так баночки до охолодження.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, рецепти з чудодійного" рогатого корінця", імбирні напої забезпечать вітамінами в холодну пору.
Як повідомляв Знай. ua, заготовки помідорів на зиму без консервації, для борщу, салатів і соусів.
Також Знай. ua писав, що Аніта Луценко видала рецепт корисного супу-пюре з брокколі, море вітамінів і мінімум калорій.