Ця страва не залишить нікого байдужим і точно сподобається всім членам сім'ї. Пропонуємо приготувати за простим рецептом печериці в беконі в духовці. Наповніть оселю ароматами смачної їжі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Печериці – 12 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Масло вершкове – 50 гр.
- Твердий сир – 100 гр.
- Вершки – 3 ст. л.
- Бекон – 12 шт.
- Кріп – за смаком
Приготування:
Насамперед займіться грибами: печериці очистіть від шкірки і ретельно вимийте під проточною водою, потім відріжте у них плодоніжки і ложкою вийміть нутрощі, залишаючи чистий капелюшок.
Плодоніжки потрібно подрібнити дрібно, часник очистити і дрібно нарізати, твердий сир натирати на крупній тертці, масло дістати з холодильника. Змішайте гриби, часник, сир і розм'якшене масло, додайте вершки.
Кожний капелюшок слід фарширувати отриманою начинкою, зверху посипайте трохи тертим сиром. Бекон розділіть на смужки, обертаючи кожен гриб окремо.
Проробляйте те ж саме і з іншими грибами, складаючи їх в жаротривку форму для випікання.
Відправляйте в розігріту до 180-200 градусів духову шафу на 15-20 хвилин. Готову страву дістаньте з духовки і посипте дрібно рубаним кропом. Подавайте до столу гарячим. Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав про рум'яний рулет до чаю: рецепт смачної закуски зробить будь-який вечір незабутнім.