Що, якщо зробити приготування їжі не виснажливим щоденним ритуалом, а справжнім мистецтвом? Це зробить процес готування в рази приємніше, а результат перетворить в справжній шедевр. Кулінар-віртуоз Джеймі Олівер поділився своїми хитрощами, які використовує на кухні.

Фішка в тому, що застосування кожної з цих хитрощів займе не більше 15 хвилин, а результат буде просто дивовижним. Отже, почнемо.

  1. Готуєте крабове м'ясо? А спробуйте присмачити його грейпфрутовим соком! Від цієї закуски неможливо відірватися. Подавати слід з макаронами, хоча можна і просто на бутерброді.

  2. Перед смаженням або запіканням риби, натріть її рослинним маслом. А ось посуд змащувати не треба. Так соковитіше.

  3. Яйця з цукром збивайте над парою. Так буде ніжніше і легше.

    Популярні новини зараз
    Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
    Показати ще
  4. Змішайте подрібнений щавель і фенхель, додайте кілька крапель лимонного соку. Ресторанна заправка для страв готова!

  5. Вирішили подрібнити часник? Подивіться, що буде, якщо спочатку подрібнити зубчик ножем, а потім посолити і придавити! Максимально насичений смак гарантований.

  6. Смажите соковитий стейк? Перед смаженням, умочіть сире м'ясо в борошно. Це додасть стейку золотисту, рум'яну скоринку;

  7. Відварну картоплю для салату нарізайте гарячою;

  8. Щоб курка пахла димком, додайте трохи бекону;

  9. Якщо готуєте різотто, додайте трохи вермуту. Блюдо вийде з приємною кислинкою.

  10. Оливки занадто солоні? Це "лікується" оцтом;

  11. Щоб риба не прилипала до грат гриля, натріть шматок сіллю перед викладкою;

  12. Коли ви смажите цибулю, "аромат" може розноситися по всьому будинку і потім довго нагадувати про себе, та й вивітрюється він складно. Щоб цього уникнути, додайте трохи солі і смажте овоч на повільному вогні.

  13. Якщо ви хочете додати в їжу м'яту, додавайте на початку смаження — так вона розкриє весь свій аромат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал " Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також " Знай.ua" писав, Як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь.