Домашній сир сулугуні - корисний, поживний продукт з неймовірно ніжним смаком. Щобільше, процес приготування настільки простий, що з ним справиться навіть дитина!

Читайте Знай в Google News!

Такий сир виходить набагато смачнішим магазинного. Адже домашній продукт не містить жодних консерваторів, барвників або підсилювачів смаку. Рецептом поділився сайт "1lyubov".

Домашній сулугуні, фото: кадр з відео
Домашній сулугуні, фото: кадр з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще
  • 200 мл сметани;
  • 1 літр молока;
  • 1 ст. л. солі;
  • 3 курячих яйця.

Приготування:

Спершу закип'ятіть молоко і посоліть його. У сметану розбийте яйця і добре розмішайте. Перекладіть сметану, з'єднану з яйцями, в молоко і продовжуйте повільно розмішувати.

Коли маса закипить, варіть її ще протягом кількох хвилин. Опісля вилийте масу в сито. Зверху поставте щось важке, адже на цьому етапі приготування сулугуні потрібен гніт. Коли сироватка повністю стече, сулугуні готовий.

Домашній сулугуні, фото: кадр з відео
Домашній сулугуні, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів