Святкова вечеря - це різновидність страв, закусок та салатів. А головне блюдо серед них – м'ясо. Пропонуємо вам рецепт корейки свинячої на кістці.

Необхідні інгредієнти

Свиняча корейка на кістці — 6-7 Кілограм
Сіль - до смаку
Червоний і чорний мелений перець - до смаку

Процес приготування

1. Розігрійте заздалегідь духовку до 120 градусів.

2. Свинячу корейку на кістці вимийте і зачистіть кістки. Витріть корейку серветками й натріть сіллю, перцем.

3. Викладіть корейку на деко і встановіть його в духовці на середній рівень. Випікайте близько 2 годин, до досягнення внутрішньої температури 60 градусів.

4. Дістаньте м'ясо і оберніть фольгою, залиште на 15-45 хвилин.

5. Збільште температуру в духовці до 250-260 градусів і поверніть м'ясо без фольги в духовку, готуйте 10 хвилин до появи скоринки.

6. Дістаньте м'ясо і залиште ще на 15 хвилин у фользі, а потім зніміть ee і розріжте м'ясо шматочками.

7. Подавайте корейку гарячої з гарніром з овочів (свіжих або печених).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Показати ще

Нагадаємо простий спосіб смачно нагодувати сім'ю: фаршировані печериці за 30 хвилин

Як повідомляв портал Знай.ua, проста випічка з яєць, борошна і сметани замінить печиво і пироги

Також Знай.ua писав рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт