Традиційний салат "Оселедець під шубою" хоч і дуже смачний, та вже встиг приїстися багатьом, а гідної заміни йому не знаходилося.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПроте, рішення є! Адже салат "Луза" може стати чудовою альтернативою "Шубі". Цей оригінальний рецепт зовсім не банального салату оселедцем обов'язково здивує вас та ваших гостей.
Інгредієнти для салату:
- Оселедець - 2 філе;
- Варені яйця - 5 шт.;
- Варена картопля - 3 шт.;
- Лук - 1 невелика шт.;
- Солоні огірки - 100 г;
- Плавлений сирок - 150 г;
- Зелена цибуля - 4 стручки;
- Оцет 9% - 2 ч. л.;
- Цукор - 1 ст. л.;
- Соняшникова олія - 2 ст. л.;
- Майонез, сіль, перець - до свого смаку.
Спосіб приготування салату "Луїза"
Спершу зваріть яйця та картоплю. Відділіть яєчні білки та жовтки. На великій тертці натріть плавлений сирок, картоплю і яєчні білки, а жовтки - на дрібній.
Цибулю завчасно (на 10 хвилин) замаринуйте в соняшниковій олії, оцті, цукрі й дрібці солі. Далі підготуйте оселедець - витягніть кісточки та наріжте філе дрібними кубиками. Дрібно наріжте зелену цибулю, а огірки - півколом.
Викладіть салат (можна це робити з допомогою форми) наступними шарами: картопля, майонез, маринована цибуля, оселедець, майонез, білок, майонез, зелена цибуля, майонез і жовток. Зверху можна додати мариновані печериці або консервований горошок.
Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим
Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами