Домашня випічка повинна стояти на святковому столі у кожної поважної себе господині, адже по цьому можна сповна оцінити її кулінарну майстерність. Працювати біля плити або духовки годинами не обов'язково, адже є безліч простих, але дуже апетитних варіантів, які не заберуть багато часу.

Рулет з мандаринами без випічки – справжня знахідка. У ньому є новорічні цитрусовий смаколик, який приємно освіжить смак, а також пісочна основа. Найголовніше, що на приготування піде ну максимум 30 хвилин, не враховуючи часу на застигання в холодильнику.

Рулет з мандаринами, скріншот з відео
Рулет з мандаринами, скріншот з відео

Інгредієнти:

  • будь-яке печиво, краще шоколадне – 350 гр
  • банан - 2 шт (дуже стиглі)
  • какао – 2 ст.л
  • кисломолочний сир – 450 гр
  • цукор/мед за смаком
  • мандарини

Приготування:

Популярні новини зараз
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

Печиво подрібнюємо до стану крихти блендером або скалкою, або руками, чим буде зручно. Банан подрібнюємо до станц пюре. Змішуємо у мисці до однорідності: печиво, банан, какао. Відправляємо у холодильник на 10-15 хвилин.

Кисломолочний сир перетираємо через сито, або перебиваємо блендером, додаємо цукор/мед/згущенку та перемішуємо.

За допомогою двох листів пергаменту та скалки розкатуємо тісто у прямокутник. Викладаємо сирну масу відступаючи 2 см від країв та залишивши місце для того щоб закрутити рулет. Кладемо мандарини, закручуємо рулет, заліпляємо краї, кладемо у харчову плівку або залишаємо закрученим у пергамент, та відправляємо у холодильник на 30 хвилин. Перед подачею прикрашаємо шоколадом або какао.

Нагадаємо, ніколи не їжте цей фрукт на сніданок: популярний продукт виявився не настільки корисним

Раніше ми писали, додайте борошно в засмажку і ви здивуєтеся: як покращити смак будь-якої страви маленькими хитрощами