Наступний рецепт підійде усім тим, хто не любить проводити багато часу на кухні, але чогось смачненького поїсти не проти. Вам ге знадобиться жодних складних і дорогих продуктів - лише найпростіші.

То ж побалуйте себе та своїх дітей смачним й корисним мармеладом, що не містить шкідливих добавок і барвників. Щобільше, для його приготування потрібно додати лише три інгредієнти - і солодкий смаколик готово!

Інгредієнти для приготування мармеладу:

  • Тепла вода 5 ст. л.;
  • Будь-яке фруктове пюре 100 г;
  • Желатин 3 ч. л.

Мармелад, скріншот "yummy_pp_lera"
Мармелад, скріншот "yummy_pp_lera"

Приготування мармеладу

Підготуйте желатин наступним чином. Всипте його у чашку, залийте теплою водою, добре перемішайте й залиште його набрякати. Далі візьміть будь-які фрукти й зробіть з них пюре. Для цього підійдуть звичайні яблука з грушею або заморожені ягоди, які попередньо треба розморозити.

Коли желатин набрякне, нагрійте його на водяній бані, постійно помішуючи до повного розчинення. Далі малими порціями додавайте фруктове пюре в желатин та перемішайте.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Коли все готово, пюре потрібно розлити в силіконові плоскі форми й відправити в холодильник на 2-3 години для кращого застигання мармеладу.

Мармелад, скріншот "yummy_pp_lera"
Мармелад, скріншот "yummy_pp_lera"

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль