Йде жовтень – сезон овочевого достатку. У цей час можна замінити звичні м'ясні відбивні стравою з баклажанів. Важливо визнати, що це простий рецепт і не вимагає багато зусиль.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТут ви дізнаєтесь, якщо не чули, що таке слайси. Баклажани нарізаються цими так званими слайсами, відбиваються, кладуться в кляр і обсмажуються у фритюрі – що може бути простіше? Можливо, лише яєчня.
Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться свіжими способами приготування різноманітних страв у мережі YouTube.
Що потрібно для приготування
Баклажани – 2 шт.
Сіль - 1 щіпка
Приправа для курки - за смаком
Олія - скільки піде
Для кляру:
Молоко - 2 ст. ложки
Яйця – 1 шт.
Мука - 1,5 ст. ложки
Сіль - 1 щіпка
Цукор - 0,5 ч. ложки
Спосіб приготування
Давайте розбиратися, як приготувати відбивні з баклажанів у клярі. Баклажани помити, очистити від шкірки, нарізати слайсами та відбити кухонним молотком. Замочити у підсоленій воді на 30 хвилин.
Підготувати інгредієнти для кляру. Яйця збити із сіллю та цукром. Додати молоко. Поступово втрутити борошно. Кляр готовий.
Баклажани викласти на паперові серветки, щоб видалити зайву рідину. Посипати приправою для курки чи будь-якої іншої. Занурити баклажани в кляр і викласти в гарячу олію.
Обсмажити відбивні з баклажанів у клярі із двох сторін до золотистого кольору. Відбивні з баклажанів у клярі подавати у гарячому вигляді. Готуйте із задоволенням!
Нагадаємо, тому у вас млинці і не виходять: що категорично не можна додавати в тісто.
Раніше повідомлялося, рецепт мармурового лимонного печива всього за 30 хвилин: його смак та аромат неможливо забути.
Також, ось це справжній зелений борщ: армійський рецепт, який підкорить не одне серце, секрети кухаря.