Курячий шашлик, який приготований в духовці - швидкий і смачний варіант гарячої страви для всієї родини, яку можна подати як до повсякденного столу, так і до святкового. М'ясо, мариноване в маринаді з часником і соєвим соусом, нанизане на шпажки "гармошкою", виглядає дуже апетитно й естетично. Пропонуємо вашій увазі рецепт шашлику з курки в духовці, яке подарує незабутній ніжний смак, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- філе курки – 2 шт.;
- рослинна олія – 2 ст. л.;
- часник – 2 зубчики;
- цукор – 1 ст. л.;
- коріандр – 1 ст. л.;
- соєвий соус – 1 ст. л.;
- перець чилі, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Спочатку замочуємо шпажки у воді приблизно на 30 хвилин.
2. Куряче філе нарізаємо довгими смужками.
3. Змішуємо олію, цукор, коріандр, соєвий соус, видавлений часник, сіль і перець.
4. Далі нанизуємо філе на шпажки гармошкою і опускаємо в маринад. Накриваємо харчовою плівкою і прибираємо маринуватися в холодильник на 2 години.
5. Потім розігріваємо духовку до 200 градусів. Маринований шашлик укладаємо в зручну форму для випікання і готуємо приблизно 20 хвилин.
6. Шашлик повинен вийти красивого золотистого кольору. Не забудьте один раз перевернути шпажки.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати домашні котлетки.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували простий рецепт турецького омлету.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати креветки з цвітною капустою.