Багато хто з наших читачів любить вийти на природу, на пікнік. Добре провести час з друзями або родичами можна під шашлик. Однак, далеко не у всіх є стільки часу, можливостей і грошей, щоб організувати мангал. Спеціально для такого випадку є особливий рецепт, завдяки якому м'ясо дуже важко відрізнити від того, що було приготовлено на багатті.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Про цей рецепт стало відомо завдяки ранковому шоу на одному з українських телеканалів.
Для смачних шашличків нам знадобиться:
- Свинина-1 кг
-2-4 цибулини
-3 столові ложки оцту столового
- Перці і приправи улюблені
- Лимонний сік - одна столова ложка
- Для запікання рукав
Спосіб приготування
М'ясо порізати на порційні шматочки, приправити їх різними перцями за смаковим уподобанням, ложку з оцтом і лимонний сік. Все добре перемішайте і дайте настоятися 2-6 годин. Цибулю нарізаємо відповідними для шашлику кільцями і полити двома ложками оцту, ложкою цукру, і чотирма ложками кип'яченої води. Всьому дати настоятися близько години.
Підготуйте рукав для запікання. З одного краю затягнути. Вниз помістити цибулю, а наверх м'ясо. З іншого краю затягнути рукав. Проколіть трохи пакетик, 2-4 рази. Духовку заздалегідь розігріти на 250 градусів і випікати шашлик близько години. Після витягнути, пакет порізати, залити соком від шашликів (ну взагалі, це необов'язково, але так буде смачніше) і поставити ще на півгодинки. Ось і все, соковитий шашлик готовий.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, вишукана картопля "Буланжер" - французький рецепт, який підкорив світ простотою і смаком.
Як повідомляв Знай.uа, приготування яблучних скибочок до чаю - якщо звичайне варення виглядає занадто банальним.
Знай.uа писав, що приготувати на Маковія: найкращі рецепти рулетів, пряників і млинців.