Хороші закуски відіграють не останню роль на святковому столі на Новий рік. Це те, що "розгойдує" гостей перед головними стравами, тому обирати варто легші варіанти. Є безліч рецептів, але один із найвдаліших - це яєчний рулет.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВін вразить гостей своєю ніжною текстурою, а начинка із сиру та зелені, з додаванням часничку, обіграє смак. Приготувати такий рулет не складе труднощів, а продукти потрібні найпростіші.
Інгредієнти:
- Яйце куряче - 4 шт.
- Вершки - 100 мл.
- Сир твердий – 70 г.
- Плавлений сир – 150 г.
- Часник – 2 зуб.
- Цибуля зелена - 10 г.
- Петрушка – 10 г.
- Майонез - 2 ст. л.
- Сметана - 2 ст. л для начинки.
Приготування:
- Яйця розбити в миску, посолити та збити блендером. Додати сметану та ще раз збити.
- Форму для запікання вистелити пергаментом та змастити олією. Вилити у форму суміш яєць зі сметаною. Випікати 15 хвилин|мінути| при температурі 170 градусів. Дістати омлет із форми та остудити, залишити його на папері.
- Для начинки твердий та плавлений сири натерти на тертці, додати тертий часник та дрібно рубану зелень.
- Додати майонез та сметану, перемішати. Начинку рівномірно розподілити з одного боку омлета. За допомогою паперу закрутити рулет і відправити у холодильник на 30 хвилин. Розрізати на однакові порції та подавати до столу.
Раніше ми писали, забудьте про "Шубу" на Новий рік: салат "Луїза" з оселедцем зробить ваше меню унікальним
Як повідомляв Знай.ua, найпростіше різдвяне печиво: рецепт, від якого ви точно не втомитеся