Якщо ви хочете приготувати смачну страву швидко з мінімальним запасом продуктів, тоді наш рецепт курячих крилець ідеально підійде для вас.

Для страви знадобляться такі інгредієнти:

  • курячі крильця - 1 кілограм,
  • соєвий соус - 1 стакан,
  • борошно - 200 грам,
  • улюблені спеції

На першому етапі приготування крильця потрібно порізати на дві частини, зрізати зайву шкіру та добре вимити.

Крильця порізані. Фото: скрін youtube

Потім необхідно скласти крильця в глибоку ємність та залити соєвим соусом так, щоб соус покрив крильця.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Крильця в соусі. Фото: скрін youtube

Щоб крильця добре промаринувалися потрібно щоб вони постояли в маринаді мінімум годину. Якщо ви не вживаєте смажену їжу, то замариновані крильця можна запекти в духовці, змастивши їх зверху необхідною кількістю олії.

Замариновані крильця. Фото: скрін youtube

В такому випадку крильця потрібно викласти на лист та запікати при температурі 180-200 градусів, 20-30 хвилин.

Запечені крильця. Фото: скрін youtube

Другим способом приготування буде обсмажування крилець на сковорідці в паніровці. Для цього крильця з маринаду потрібно дістати та опустити в борошно, щоб воно повністю було запаніроване. На добре розігріту та змащену олією сковороду необхідно покласти запаніровані крильця та обсмажувати до золотистої скоринки з обох боків. Готові крильця перекласти на тарілку. Страву можна подавати з різними соусами та гарнірами.

Нагадаємо, портал Знай інформував, гостренька капустка-пелюстка по-грузинськи з буряком: рецепт ідеальної закуски до горілочки

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ніжне малинове варення з желатином, можна навіть при гастриті: тепер це твій улюблений десерт

Також наш портал інформував, простий рецепт домашнього морозива крем-брюле: знадобиться лише 3 інгредієнти