Настав час для короля сезону. З кабачків можна зробити стільки всього, що просто одному буде неможливо цими стравами насолодитися. Перелік просто дивує – від овочевої ікри до кабачків французькою.

Якщо ви все ще не знаєте, що робити з кабачками, ми рекомендуємо вам чудовий рецепт кабачкового торта, під кодовою назвою "Шуба".

Торт із кабачків, скріншот: YouTube
Торт із кабачків, скріншот: YouTube

Такий торт смачний і незвичайний, його рецепт можна змінювати відповідно до ваших смаків. Наприклад, ви можете замінити соус на сметану або грецький йогурт, або приготувати домашній майонез.

Кабачки, фото cesmak
Кабачки, фото cesmak

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що потрібно з інгредієнтів на 8 порцій:

- кабачки — 600 г;

- яйце куряче, велике - 3 шт.;

- мука — 3 ст. л.;

- майонез 72% — 100 г;

- часник, зубчики – 2 шт.;

- сіль, кріп, гілочка - за смаком.

Торт із кабачків, скріншот: YouTube
Торт із кабачків, скріншот: YouTube

Спосіб приготування:

Старі кабачки очистіть від шкірки, молоді чистити не потрібно. Овочі натріть на дрібній тертці, додайте яйця, сіль, борошно. Перемішайте віночком до однорідності.

На сковороду зі олією викладіть 1–2 ст. л. тіста і розрівняйте - у вас повинен вийти тонкий млинець. Смажте по 3-5 хвилин з кожного боку.

Для приготування начинки змішайте майонез, подрібнений часник та кріп.

Змастіть кожен млинець соусом, складіть один на одного і трохи притисніть. Поставте торт на кілька годин на холодильник і подавайте.

Нагадаємо, просте, але дуже смачне морозиво з йогурту: потрібно всього 2 інгредієнти та буквально п'ять хвилин на готування.

Раніше повідомлялося, легко та поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці.

Також, ікра з баклажанів: традиційний рецепт із кількома особливостями.