Схоже, що в прохолодні осінні дні немає нічого приємнішого на кухні, ніж з головою поринути у чудовий аромат смажених оладок. І не біда, якщо ви їх готуєте, можна навіть зігрітися біля плити. Тим більше, що оладки на сніданок – майже завжди гарна ідея та чудовий старт дня.

Настав час трохи поекспериментувати, якщо ви вже багато чого встигли спробувати. У той момент, коли ви зрозуміли, що холодильнику ще залишилася вермішель або макарони з вечері (хоча їм може бути й кілька днів), їх можна сміливо діставати і дарувати страві "друге життя".

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у мережі YouTube.

Оладки з макаронів, скріншот: YouTube
Оладки з макаронів, скріншот: YouTube

Що нам потрібно з продуктів, щоб приготувати оладки з вермішелі:

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

200 г вермішелі;

360 г твердого сиру;

4 курячі яйця;

150 г зеленої цибулі;

12 г солі;

4 грами чорного меленого перцю;

6 г сухого часнику;

120 грамів олії.

Спосіб приготування:

Для початку підготуємо усі інгредієнти. Відварюємо вермішель або беремо ту, що залишилася після вчорашньої вечері. Зелень дрібно ріжемо, сир трьом на дрібну тертку.

Оладки з макаронів, скріншот: YouTube
Оладки з макаронів, скріншот: YouTube

Вермішель змішуємо із зеленню, тертим сиром, яйцями, додаємо спеції та все ретельно перемішуємо ложкою до однорідного стану.

Оладки з макаронів, скріншот: YouTube
Оладки з макаронів, скріншот: YouTube

Оладки з макаронів, скріншот: YouTube
Оладки з макаронів, скріншот: YouTube

На середньому вогні розігріваємо сковороду з олією, викладаємо ложкою тісто. Обсмажуємо оладки з обох боків до золотистої скоринки.

Нагадаємо, гарбузова "Зебра" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.

Раніше повідомлялося, яєчка подарують повітряну ніжність: домашній рецепт ароматної кави по-турецьки.

Також, зайві кілограми підуть непомітно: як приготувати смачну піцу для схуднення.