Схоже, що в прохолодні осінні дні немає нічого приємнішого на кухні, ніж з головою поринути у чудовий аромат смажених оладок. І не біда, якщо ви їх готуєте, можна навіть зігрітися біля плити. Тим більше, що оладки на сніданок – майже завжди гарна ідея та чудовий старт дня.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНастав час трохи поекспериментувати, якщо ви вже багато чого встигли спробувати. У той момент, коли ви зрозуміли, що холодильнику ще залишилася вермішель або макарони з вечері (хоча їм може бути й кілька днів), їх можна сміливо діставати і дарувати страві "друге життя".
Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у мережі YouTube.
Що нам потрібно з продуктів, щоб приготувати оладки з вермішелі:
200 г вермішелі;
360 г твердого сиру;
4 курячі яйця;
150 г зеленої цибулі;
12 г солі;
4 грами чорного меленого перцю;
6 г сухого часнику;
120 грамів олії.
Спосіб приготування:
Для початку підготуємо усі інгредієнти. Відварюємо вермішель або беремо ту, що залишилася після вчорашньої вечері. Зелень дрібно ріжемо, сир трьом на дрібну тертку.
Вермішель змішуємо із зеленню, тертим сиром, яйцями, додаємо спеції та все ретельно перемішуємо ложкою до однорідного стану.
На середньому вогні розігріваємо сковороду з олією, викладаємо ложкою тісто. Обсмажуємо оладки з обох боків до золотистої скоринки.
Нагадаємо, гарбузова "Зебра" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.
Раніше повідомлялося, яєчка подарують повітряну ніжність: домашній рецепт ароматної кави по-турецьки.
Також, зайві кілограми підуть непомітно: як приготувати смачну піцу для схуднення.