Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУкраїнську кухню неможливо уявити без вареників. Сьогодні в арсеналі українських господинь є безліч
Інгредієнти:
-
2 склянки пшеничного борошна
-
1 яйце
-
0.5 склянки води
-
2 склянки черешні
-
0.5 склянки цукру
-
0.5 ч. л солі
Приготування:
Черешню добре промити та видалити кісточки. Засипати цукром і відставити у бік. З борошна, яйця, води та солі замісити еластичне, пружне тісто. Накрити чистою серветкою і залишити на 30 хвилин. Сік злити в окремий посуд, прокип'ятити. Черешню посипати 2 ст. ложками борошна і перемішати. Робочу поверхню посипати борошном, викласти тісто і розкачати у тонкий пласт.
З тіста склянкою вирізати кружечки, на кожен з них викласти кілька ягід. Краї защипати, надаючи форму вареника. Вареники відварити у киплячій підсоленій воді 4-5 хвилин або поки не спливуть. Готові вареники вийняти шумівкою на блюдо та полити черешневим соком.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні
Також Знай.uа" писав,