Кожна господиня знає, що борошно потрібно просіяти, щоб отримати повітряні смачні торти. Однак, ця процедура абсолютно безглузда.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Насправді, просіювання борошна через сито – кулінарний міф, створений для того, щоб представити рецепт десерту як більш домашній, "перевірений", тобто це свого роду прийом для господинь. Ще один маркетинговий хід, завдяки якому на прилавках магазинів тепер є величезний вибір різноманітних аксесуарів для просіювання борошна.
Є перелік конкретних випадків, коли просіювання борошна знадобиться вам для поліпшення страви.
- Просівайте борошно, якщо ви виробляєте її самостійно. Це потрібно для очищення борошна від м'якоті.
- Якщо ви довго зберігали борошно, то краще просійте його перед використанням. Це допоможе позбутися від грудочок.
- Просівайте борошно в разі, якщо вам потрібно підготувати поверхню для розкочування тіста.
- Якщо вам потрібно додати невелику кількість борошна в напівготове тісто, можете сміливо просівати борошно. Це запобіжить появі грудочок у тесті.
- Просівайте продукт, якщо вам необхідно зробити гірку з борошна для приготування, наприклад, яєчної пасти.
- Якщо крім борошна в рецепті є інші сухі інгредієнти і їх потрібно вводити разом, також використовуйте сито для просіювання продуктів.
Рекомендується просівати такі сипучі продукти, як мигдальне борошно, кондитерський цукор, какао-порошок і харчова сода. Дуже часто після контакту з повітрям ці продукти можуть утворювати грудочки, що може позначитися на смаку приготованої страви.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав,