Далеко не кожен кухар може похвалитися тим, що здатен приготувати ніжне м’ясо таким способом.

Для приготування ніжного та м'якого м'яса потрібно знати деякі хитрощі. Про них повідомляє портал ProstoWay.

Індюшатина, м'ясо, фото: Знай.ua
Індюшатина, м'ясо, фото: Знай.ua

Варто пам'ятати, що не всі види м'яса підійдуть для такого приготування. Потрібно вибирати менш жирне м'ясо.

Кулінари не рекомендують відправляти на тушкування м’ясо без маринаду. Десь за годину до початку приготування краще залишити його в маринаді. Чудово підійде розсіл, де є якісь кислі продукти.

Популярні новини зараз
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних Весь світ буде шокований: відомий астролог спрогнозував, чим закінчиться війна в Україні На блокпостах у водіїв почнуть вилучати права: кого каратимуть ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців
Показати ще

Перед початком тушкування слід нарізати м’ясо — кубиками чи іншими шматочками, але обов’язково поперек волокон. Після цього продукт обсмажуємо і лише потім — тушкуємо. Обсмажування зробить шматочки більш соковитими та ніжними.

Нагадаємо, ми писали, що мозок запрацює як в молодості: дієтолог дала рецепт корисного коктейлю.

Як повідомляв "Знай.ua" огірки будуть хрумкі та гостренькі: рецепт маринування з лимоном, який попросять усі подруги.

Також "Знай.ua" інформував, краще, ніж у "Галя балувана": рецепт ароматних пельмешок, які смачніші навіть за найдорожчі магазинні.